onsdag 30. juli 2008

Kjærleik på koffert

Eg har funne kjærleiken. Det er noko alle veit. Men eg har funne ein annan kjærleik, då Bella og eg utforska det eldste huset på garden min for ei tid sidan. Og om ikkje denne kjærleiken er like intens som den eg føler for ho, er den ganske sterk. Sei hallo;

Photobucket
Fin, sant? Berre vent, det blir betre.

For eg er Mac-o-man på min hals, og har med meg min MacBook kvar eg går. Det er difor essensielt for ei veske eg skal bruke at den har plass til Macen. Det er her den verkelege kjærleiken slår inn; mi gudegjevne gåve for ei eller anna god gjerning eg må ha gjort i eit tidlegare liv. Løyst Midt-Austenkonflikti eller noko. Sjå:+
=


= kjærleik. Skjønar? Ja, den passar akkurat på millimeteren. Ein koffert kanskje til dømes laga i 1953 og ein MacBook frå godt utpå 2000-talet. Eg tykkjer det er reint vakkert, eg.
Av trivialitetar må nemnast at eg har hatt konsert i dag (som gjekk fint) og dessutan er usakleg solbrend på ryggen etter fjellturen. Og har gigantisk dreadsskille som er ganske usjarmerande igrunn. Ikkje tilrådd.

Og ja, forresten! Bella og eg såg ferdig ein film i dag, Into the wild. Den var berre fantastisk, sjå den alle saman. Don't try this at home. Nokon som har sett den og har kjensler dei ynskjer å dele?

8 kommentarer:

Anonym sa...

Åh! Den var fin! Finfin! (og jeg syntes det var litt morsomt at du hadde en dreadsskille, det har jeg aldri hørt noen ha før)

Takk for komplimenter angående lilla og mangel på hunkjønn. Jeg står fast ved hytten; hytta høres så østlandsk ut.

Anonym sa...

Haha. Du og Mariell må komme løpende til Bergen snarest mulig.

Anonym sa...

Eg bur i det sentrumesteste sentrum. Nordnes.

Anonym sa...

(og den kommentaren var fra meg. et vilt entertrykk gjorde at den endte opp der.

Gråsona sa...

Herlighet! Har du ikkje funne den før no???!!!

Åjaåja. Du er såpass du, nei eg treng ikkje vere pen eg!

Anonym sa...

Jeg sier egentlig eg men tidvis jeg.
Da jeg var liten snakket jeg hundre prosent pent bergensk (uvisst hvorfor) så jeg har ennå altså visse tendenser til å være litt pen i språget.

Anonym sa...

Kul koffert. No har eg lagt ut eit bilete. Haha.

Anonym sa...

for en vakker koffert! og så morsomt at den passet perfekt til macen din :D