lørdag 5. juli 2008

Draumar og backpackarar

Eg sit på turistkontoret og drøymer. Drøymer om London, kanskje om Royal Academy of Music eller Middlesex eller ein annan skule som kan gjera meg bra. Vel, hjelpe meg til å bli bra. Midt i mine draumar rundt klokka ti i dag fekk eg uventa besøk; Maxim & Patrick. Jepp, they're back. Eg trudde dei no var på god veg til Bergen eller eit eller anna, men neida. Patrick tok til og med over jobben min, og hjelpte ei eldre dame med å finne Lærdal Ferie- og Fritidspark. Med eit herleg glis, vinka han ho ut, akkompagnert av eit engasjert "Byy-ee!"

Ellers er det lite folk og eg har lyst å spela piano. Maxim & Patrick "freestylar" Kiwi og skal dessutan kjøpe noko å drikke til meg. Ferdig om eit par timar no. Drøymer framleis.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Kjære Jostein, er det så at du har fått deg vener? Det er jammen spenande.

Den linken er til Saint Martins, og det var jo den eg har sett på veldig mykje før, men dei møter ikkje heilt "meg", lizm. Har fått det søtaste kaleidoskopet i posten i dag. <3

Anonym sa...

Chihuahua er ein blandingsrase mellom dei tre dyra hund, katt og ekorn. Min teori i alle fall. Eg kjørte meg vill i Lærdal forresten. *klapp* *klapp*

Anonym sa...

ja :-)

Anonym sa...

Fordet det var klokka to om natta:)

Anonym sa...

Sexy å skrive på nynorsk..
Jeg lo godt av kommentaren din. Jeg tror neppe novellen ville slått ann hos lesere. Den er som du sa, erotisk :)

Anonym sa...

Nå ble nynorsk enda bedre!!!
Rått!

Nei, så ikke bloggen før nå. Tok ikke helt poenget med den heller. Har ikke lest noe, bare kikket gjennom. Men bra bloggnavn da :)

Anonym sa...

Interessant. Jeg visste hva merci chèrie betydde, men ikke så mye mer enn det.
Skal notere begge bøkene. Begynner å bli en liten liste med anbefalinger nå :)
Har googlet begge forfatterne og begge blir fremstillt positivt i media. Og siden jeg har god erfaring med vestlandsforfattere (skram)så skal jeg gjøre mitt beste for å få tak i disse bøkene.

Anonym sa...

Live Girls

Sexspiele

Cam2Cam Sex